1 Perc Kultúra

1 Perc Kultúra

Vikingek

2016. január 15. - 1 Perc Kultúra

viki.jpgA vikingek hite szerint nincs is dicsőbb annál, mint csatában meghalni. Az elesett harcosok közül a legvitézebbeket gyönyörűséges valkűrök viszik fel a Valhallába. Ebben a hatalmas csarnokban, ami legalább akkora alapterületű, mint az Európában fellelhető összes focipálya, tivornyák sora veszi kezdetét, mézsör folyik le a torkokon minden mennyiségben.

Persze azért nem csak mulatozással telnek a napok, folyamatos a készülődés a nagy megmérettetésre, az istenek alkonyára (kvázi világvége). Amikor eljön ez a nap, a mozivászonról jól ismert szuperhősök kölcsönösen kioltják egymás életét. A pusztítást mindössze egy emberpár és néhány isten éli túl, akik újrateremtik a világot.

A bejegyzés trackback címe:

https://1perckultura.blog.hu/api/trackback/id/tr968179418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása