1 Perc Kultúra

1 Perc Kultúra

Herkules

2015. május 08. - 1 Perc Kultúra

Herkules már csecsemő korában megmutatja rendkívüli erejét, ugyanis különösebb nehézségek nélkül megfojt két életére törő kígyót.

herk1.jpg

Amilyen erős, olyan szeleburdi és hirtelen haragú -  megöli zenetanítóját, mert az kritizálni merte.

herk2.jpgTizenkét lehetetlennek tűnő feladatot hajt végre. Kalandjai során puszta kézzel megfojt egy oroszlánt, akit mások még fegyverrel sem tudnak megsebezni.

herk3.jpgSzembeszáll a kilencfejű kígyóval, a hidrával, akinek minden levágott feje helyére kettő új nő. Úgy sikerül megölnie, hogy fáklyával kiégeti a friss sebeket. Ez a folyamat lenne a dehidratálás?

herk4.jpgKitisztít egy hatalmas istállót, ami elmondhatatlanul piszkos. Mindössze egy napot vesz igénybe a művelet, mivel elterel két folyót a medréből.

herk5.jpgSzámos hőstettet hajt még végre, majd halálát követően istenné válik. Neve ma sem merült feledésbe, hisz filmek, mesefilmek, sőt akciófigurák is öregbítik hírnevét.

herk6.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://1perckultura.blog.hu/api/trackback/id/tr157439522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása